Te vinden in dit channel:

LCGW Videosessies

Videosessie
LCGW
Tijdstip:

Durf te balanceren op het randje

Dit is de tweede editie van de LCGW videosessies 'Durf te balanceren op het randje'. Het LCGW-congres is verzet naar 25 en 26 maart 2021. Vanaf 10 september organiseren we elke 6 weken een videosessie over een onderdeel van het congres, zodat we elkaar ook in deze tijden kunnen blijven ontmoeten. 

De videosessie
Je wordt verwelkomt door Henk Kosmeijer (voorzitter van het LCGW). Hij licht toe wat we tijdens de online sessie gaan doen en hoe jij je vragen en opmerkingen kan delen. Sprekers zijn Hans van der Hek (coach/trainer) en Valentijn van Esch (directeur 1SociaalDomein). Tijdens de videosessie gaan we ook met elkaar in gesprek: we wisselen vragen, meningen en goede voorbeelden met elkaar uit.

De sessie vindt digitaal plaats in MS Teams.

Programma

13:00     Inloggen

13.05     Opening
              Welkom door Henk Kosmeijer, voorzitter van het LCGW.

13:15     Hans van der Hek, coach met een knipoog
              Gedragsbeïnvloeding en balanceren tijdens werk en onderhandelingen. Met voorbeelden uit de praktijk van de gemeente Súdwest Fryslân.

13:30     Reacties en vragen van de online deelnemers

14.00     Valentijn van Esch, directeur van 1sociaaldomein.nl
              Hoe kun je verder discussiëren op het LCGW Channel?

14:15     Vragen van de deelnemers

14.45     Afsluiting

Voor wie?
Deze online bijeenkomst is exclusief voor de deelnemers van het LCGW-congres 'Durf te balanceren op het randje'.

Ik doe mee aan deze videosessie

De conference beheerder is:

Senior beleidsadviseur
Videosessie
LCGW videosessies - 'Durf te balanceren op het randje'
Tijdstip: Deelname gesloten

Hoe blijf je AAN na een (online) bijeenkomst Met Juul Martin

Dit is de eerste editie van de LCGW videosessies 'Durf te balanceren op het randje'. Het LCGW-congres is verzet naar 25 en 26 maart 2021. Vanaf 10 september organiseren we elke 6 weken een videosessie over een onderdeel van het congres, zodat we elkaar ook in deze tijden kunnen blijven ontmoeten. 

De videosessie
Je wordt verwelkomt door Margo Mulder, burgemeester van de gemeente Goes. Vervolgens licht Henk Kosmeijer (voorzitter van het LCGW) toe wat we tijdens de online sessie gaan doen en hoe jij je vragen en opmerkingen kan delen. Dan is het tijd voor Juul Martin. Hij neemt jullie mee in hoe je enthousiast blijft in jouw werk: hoe je AAN blijft. Juul Marin: 'Het begint met een idee, een vraag of het gevoel dat er iets gedaan moet worden. Probeer het idee meteen uit, doe het en werk samen met degenen waar de energie ligt'. In het laatste onderdeel van de videosessie gaan we met elkaar in gesprek: we wisselen vragen, meningen en goede voorbeelden met elkaar uit.

Heb je de 1e online bijeenkomst van balanceren op het randje gemist? We hebben de presentatie van Juul Martin voor je opgenomen. Klik hier.

Bereid je voor door de volgende stukken te lezen:

Deelname gesloten

De conference beheerder is:

Senior beleidsadviseur