Te vinden in dit channel:

Tijdlijn Channel LCGW

Petra Raaijen heeft dit bericht geliked
Bewaren

Heb je de 1e online bijeenkomst van balanceren op het randje gemist? We hebben de presentatie van Juul Martin voor je opgenomen. Kijk maar:

Bewaren

Bekijk hieronder het filmpje van Henk Kosmeijer over het Channel LCGW

Dunya Vermaat heeft dit bericht geliked
Bewaren

Zojuist de Kopgroep geluk als werkgroep geopend!
Met 10 koploper gemeenten en organisaties vormen we een netwerk die actief aan het geluk van haar inwoners werken. De gemeente Duiven, Westerkwartier, Drimmelen, Appingedam, Schagen, Nieuwegein, Schouwen-Duiveland, ’s-Hertogenbosch, Beesel, Breda, Roerdalen, Tilburg en Groningen nodigen we uit. Daarnaast nodigen we de provincie Fryslan uit zoals je in de verzendlijst kunt zien. Staat in jouw gemeente geluk ook op de agenda en sta je niet in deze lijst. Je bent van harte welkom!!!

Sharon Schroevers heeft dit bericht geliked
Bewaren

Als beleidsambtenaar bij de gemeente Schouwen-Duiveland laat ik op het congres 'Durf te balanceren op het randje' zien hoe de mobiliteit op het eiland wordt opgepakt met het project “S-D op weg”. Het is een pilot van meerdere initiatiefnemers, ondersteunt door de Provincie Zeeland en de gemeente Schouwen-Duiveland. Samen geven zij ruimte aan initiatieven van inwoners om de mobiliteit op de eilanden te behouden en te verbeteren.
Benieuwd? Lees meer op https://www.lcgw.nl/4-vragen-aan-janny-de-jonge/

Chris Kuypers heeft dit bericht geliked
Bewaren

Op het congres 'Durf te balanceren op het randje' kan je antwoorden vinden op vragen zoals: Hoe zorgen we er nu voor dat mensen langer gezond en gelukkig blijven en minder beroep hoeven te doen op zorg?
Lees hier meer: https://www.lcgw.nl/4-vragen-aan-sabrina-eijk/